İçeriğe geç
Menü
Yasal

Hesap ve veri silme

Son güncelleme: 11 Kasım 2026

Hesabınızı ve tüm verilerinizi istediğiniz zaman uygulamanın içinden silebilirsiniz.

Uygulamadan

  1. Hesabım sekmesini açın.
  2. "Hesap ve gizlilik" bölümünde "Hesabımı ve verilerimi sil"e dokunun.
  3. Onaylayın.

Neler silinir

İşletme bilgileriniz, logonuz, hazırlanan gönderiler ve görseller, ürün fotoğraflarınız, asistan geçmişiniz, hatırlatma e-postanız ve bildirim ayarlarınız hemen silinir; yedeklerden en geç 30 gün içinde kalkar. Hediye gönderinin tekrar alınmasını önleyen geri çevrilemez özet (hash) ile yasal olarak saklanması gereken kayıtlar silinmez.

Abonelik

Hesabı silmek aboneliği durdurmaz. Ücretlendirilmemek için önce aboneliği App Store ya da Google Play'den iptal edin: Abonelik, iptal ve iade.

Uygulamaya erişemiyorsanız

destek@esnafcebi.app adresine, uygulamada kullandığınız işletme adını yazarak silme talebi gönderin. En geç 30 gün içinde silinir.