Yasal
Hesap ve veri silme
Son güncelleme: 11 Kasım 2026
Hesabınızı ve tüm verilerinizi istediğiniz zaman uygulamanın içinden silebilirsiniz.
Uygulamadan
- Hesabım sekmesini açın.
- "Hesap ve gizlilik" bölümünde "Hesabımı ve verilerimi sil"e dokunun.
- Onaylayın.
Neler silinir
İşletme bilgileriniz, logonuz, hazırlanan gönderiler ve görseller, ürün fotoğraflarınız, asistan geçmişiniz, hatırlatma e-postanız ve bildirim ayarlarınız hemen silinir; yedeklerden en geç 30 gün içinde kalkar. Hediye gönderinin tekrar alınmasını önleyen geri çevrilemez özet (hash) ile yasal olarak saklanması gereken kayıtlar silinmez.
Abonelik
Hesabı silmek aboneliği durdurmaz. Ücretlendirilmemek için önce aboneliği App Store ya da Google Play'den iptal edin: Abonelik, iptal ve iade.
Uygulamaya erişemiyorsanız
destek@esnafcebi.app adresine, uygulamada kullandığınız işletme adını yazarak silme talebi gönderin. En geç 30 gün içinde silinir.